Lovasbemutató


Igény szerint baráti összejövetelekre, esküvőkre egyéb rendezvényekre lovasbemutatókat szervezünk.

Az alábbi produkciók szerepelnek műsorunkban:

Karusszel:
2, illetve 4 lovasunk szép, összehangolt lovaskarusszelt mutat be, melynek lényege, hogy díjlovas elemeket beépítve különböző alakzatokat lovagolnak. Elegáns öltözékben lovagolnak a lovasok és a lovak is nagyon mutatósak. A hangulatos, fülbemászó zene és a lovak összehangolt mozgása nagy látványosság!

Száron idomítás, földről ugratás:
Ebben a produkcióban egy ló vesz részt lovasunkkal. A lovas a ló háta mögött megy a földön kissé lemaradva és hosszú szárakon vezeti lovát. Így mutatnak be díjlovas, látványos elemeket.  Ezután futószáras körön mozgatva lovát következik a nagyon látványos száron ugrató rész, ahol a ló önmagában a lovas hangjának engedelmeskedve ugrik át egyre magasabb akadályokat.

Dámalovaglás:
Dámalovasunk ebben a produkcióban oldalt ül lován, az úgy nevezett dámanyeregben vagy ismertebb nevén női nyeregben. Mindkét lába egy oldalra lóg le és a 19. századra jellemző korhű ruhát visel, Erzsébet magyar királyné példáját követve. A produkciót színesíti a korhű zene és a látványos cirkuszi jellegű mutatványok.

Szabadon idomítás:
Itt a ló és ember közötti legbensőségesebb kapcsolaton, a természetes lókiképzésen van a hangsúly. A ló és lovasa közötti nagy összhang bemutatásaként játékos és izgalmas feladatokat hajtanak végre úgy, hogy a ló teljesen szabadon van a pályán.

Tandem fogat:
Ennél a fogatolási módnál a lovak nem egymás mellé, hanem egymás elé vannak fogva és így hajtja őket hajtónk. Nagyon látványos és szokatlan fogatolási mód.

Kettes fogathajtás:
Ízelítőt adunk a kettes fogathajtó versenyek hangulatából: díjhatás, akadályhajtás és maratonhajtás is szerepel bemutatónkban.

Pónifogat:
Egyes és kettes pónifogat bemutató is igényelhető, melyet legifjabb hajtónk mutat be.

Kaszkadőrparódia:
Két lovasunk kaszkadőr szeretne lenni, azonban nem túl tehetségesek, amiből időnként eléggé érdekes és vicces muatványok kerekednek. Garantált a folyamatos nevetés!
 

 

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Szállás és vendéglátás

Lovas programok

    - lovastábor

    - lovasoktatás

    - fogathajtás oktatás

    - lovasbemutató

Elérhetőségek

Képgaléria

Hírek, újdonságok

Balogh-Liget Lovas Klub - e-mail: baloghliget@proxynet.hu